Barnlöshet Skåne

Gjort en sökning på barnlöshet Skåne? På Limhamns Kvinnoklinik i Skåne kan du och din partner få hjälp med att hantera barnlöshet. 10–15 % av Sveriges par drabbas av vad som kallas ofrivillig barnlöshet, och vi kan med vår kompetens hjälpa er utifrån era förutsättningar. Man räknar med att cirka 70 % av par som diagnostiseras ofrivillig barnlöshet blir gravida efter utredning och behandling.

Personalen på vår klinik i Skåne har stor erfarenhet vid infertilitetsproblematik och kan hjälpa er med en utredning.

Utredning barnlöshet på vår klinik i Skåne

När vi utreder barnlöshet på vår klinik i Skåne görs en komplett utredning av både mannen och kvinnan. Utredningen tar cirka 6–7 veckor och vid ett avslutande besök går vi igenom alla resultat av undersökningar och prover. Om vi inte kan fastställa orsaken efter grundutredning kommer vi att gå vidare med en fortsatt utredning.

Hur går utredning till?

Utredningen kommer bestå av vaginalt ultraljud, för att undersöka äggstockar och livmoder, samt blodprover tillsammans med en remiss för analys av spermaprov för mannen. Utredningen avslutas med återbesök där vi går igenom alla resultat och undersökningar och prover samt ger råd och ev. förslag på behandling.

Välkommen in eller kontakta oss redan idag!