Gynekolog Malmö Privat

Limhamns kvinnoklinik är en privat gynekologmottagning i Malmö som är profilerad mot utredning vid ofrivillig barnlöshet men vi tar även i viss mån emot patienter med allmänna gynekologiska besvär. Vi har en privat gynekolog i Malmö, som i största avseende jobbar med fertilitetsutredningar, utredningar vid missfallsbenägenhet, hormonbehandling vid ägglossningsstimulans och övriga åtgärder inom reproduktionsmedicinering. Välkommen att kontakta våra gynekologer i Malmö.

Fördelar med privat gynekolog

Till dig som upplever att du har svårt att bli gravid trots upprepade försök under en lång tid – välkommen in till Limhamns Kvinnoklinik för ett första privat samtal och besök hos en gynekolog i Malmö. Detsamma gäller dig som ensamstående kvinna, eller er som samkönat kvinnligt par som har önskan om att bli föräldrar.

I samband med detta möte lämnar ni över den hälsodeklaration som ni fick tillsammans med kallelsen. Med den som underlag kommer läkaren att gå igenom er situation och lägga upp en plan för utredning.

Limhamns Kvinnoklinik i Malmö

Vanligtvis tar det mellan 6–7 veckor att genomgå en utredning. Efter att ha gått igenom upplägget med er kommer en gynekologisk undersökning att utföras, för bedömning av, livmodern och äggstockar. Det tas också blodprover och vid behov cellprover.

Utredning avslutas med ett återbesök och sammanfattande samtal med patientansvarig läkare. Ni kommer då att få resultat av proverna och undersökningarna samt rådgivning och eventuellt förslag på behandling.

Välkommen att boka ditt första möte med en privat gynekolog i Malmö!