Ofrivillig Barnlöshet Känslor

Att inte kunna få barn kan vara tufft. Känslor kring ofrivillig barnlöshet är svåra att bära. När de sköljer över dig, när du är redo att sätta ett barn till världen och ge det all den kärlek och omsorg du har inom dig, då finns det ingenting som du värderar högre än familjedrömmen.

Mycket känslor vid ofrivillig barnlöshet

Vid Limhamns Kvinnoklinik får du som har drabbats av ofrivillig barnlöshet allt det stöd du behöver för att hantera känslor som uppstår. Vi har gjort det här länge, och vi vet precis hur det känns för dig. Att du inte kan få barn på det traditionella sättet betyder inte att det är omöjligt. Man räknar med att 2/3 av de som genomgått utredning och behandling av infertilitet till sist lyckas med att bli gravida och får barn. Vid Limhamns kvinnoklinik erbjuder vi utredning av par och ensamstående kvinnor med graviditetsönskan.

Ofrivillig barnlöshet – hur går man vidare?

Du är inte ensam. Upp till 10–15% av alla olikkönade par i Sverige drabbas av barnlöshet, och vid Limhamns Kvinnoklinik erbjuder vi i utredning vid ofrivillig barnlöshet. Så för dig som brottas med känslor kring ofrivillig barnlöshet, besök vår klinik så hjälper vi dig.

Kom i kontakt med oss här.