Ofrivillig barnlöshet – vart vänder man sig?

Har ni drabbats av ofrivillig barnlöshet och nu vet ni inte vart man vänder sig? Har ni försökt att bli gravida i ett år och inte lyckats, då bör ni vända er till en fertilitetsklinik för utredning av er ofrivilliga barnlöshet. I en del fall är det inte lämpligt att vänta ett helt år, utan man bör söka tidigare. Om kvinnan är äldre än 35 bör man söka hjälp redan efter 6 månader. Om kvinnan inte har menstruationer, eller mycket oregelbundna menstruationer bör ni kontakta en fertilitetsklinik omgående.

Vänd er till oss på Limhamns Kvinnoklinik

Vi på Limhamns Kvinnoklinik tar emot dig som drabbats av ofrivillig barnlöshet. Vi ger dig professionell rådgivning, information om hela processen med både utredning och förslag på behandling. Hos oss är du i trygga händer.

Det är viktigt att veta vart man ska vända sig vid ofrivillig barnlöshet och det alltid är bra att prata med en expert. Limhamns kvinnoklinik är en gynekologmottagning med speciell inriktning på utredning vid barnlöshet. All personal har lång erfarenhet inom området. Vi utreder olikkönade par, samkönade kvinnliga par samt ensamstående kvinnor.

Välkommen in till vår mottagning i Limhamn.