Privat gynekolog Malmö

Vid Limhamns kvinnoklinik i Malmö har du möjlighet att träffa en privat gynekolog. Om du och din partner under en längre tid haft svårigheter med att bli med barn kan ni komma in till oss och få en utredning angående skälet till att ni är ofrivilligt barnlösa. Mellan 10–15% av alla par idag drabbas av ofrivillig barnlöshet. Vi har kunskap och erfarenhet inom detta område och kan hjälpa er med en utredning.

För ensamstående kvinnor samt samkönade kvinnliga par är ni välkomna att boka besök för utredning när det finns en väl genomtänkt önskan om att bli förälder/föräldrar genom behandling med donerade spermier.

Privat gynekologmottagning

Vår privata gynekologmottagning i Malmö inriktar sig på utredning vid ofrivillig barnlöshet. Vi utreder anledningarna bakom att ni inte kan få barn. Vi ber er lämna in en hälsodeklaration som ni sedan går igenom tillsammans med er gynekolog, varpå det görs ett vaginalt ultraljud för att kontrollera livmodern och äggstockarna i kroppen. Er läkare lägger fram en plan för utredningen baserat på hur er situation ser ut.

Utredning tar mellan 6–7 veckor. Efter utredningen möter ni er läkare igen för ett avslutande samtal, där ni går igenom resultatet från proverna och undersökningen. Därefter, beroende på resultat, kommer er läkare ge råd om framtiden, eller ge rekommendationer på eventuell behandling.

Kontakta oss gärna här.